Ditët e intervistave [ 23.04.2019 ]


Të nderuar Këto ditë po vijojnë intervistat e kandidatëve për punë, të gjitha CV-të që ju përputhen kërkesave tona do të kontaktohen. Ju faleminderit për mirëkuptimin dhe kohën që keni ndarë për ne!