Botues i certifikatës "Firma Korrekte" është Correct Company International dhe Correct Company SHPK Kosovë.


"Correct Company” SHPK – Kosovë"

E-mail: info@firmakorrekte.com

Tel: 049 199 542

Orari i punës: Nga e hëna deri të premten prej orës 09.00 – 17.00


Parashtro pyetje