Seria Elitare e Firmës Korrekte

Fituesit shumëvjeçare
Kompanitë që kujdesen më shumë për reputacionin e tyre në internet, bazuar në koeficientin e opinionit, po kalojnë këtë hulumtim për më shumë se një vit.
Kompanitë me përvojë
Një grup i kompanive, që operojnë me sukses në degën e tyre, marrin pjesë në projekt në të paktën dy botime.
Kompanitë në studim aktual
Hulumtimet e fundit në bazë të sondazheve përcaktuese në bazë të raportit tregojnë se pas marrjes së një certifikatë nga Firma Korrekte, kompania nuk e ka humbur reputacionin e saj, dhe komente negative nuk janë gjetur në rastin e tyre.